Mana Lebih Utama?

BANTUAN DAN CADANGAN ANDA


CADANGAN ANDA

kepada semua pembaca, jika ada cadangan atau teguran kepada saya, sila e-mail kepada :-

1. knightiruka@gmail.com
2. knightiruka@hotmail.com
3. knightiruka@yahoo.co.uk

anda juga boleh gunakan kemudahan lain yang di sediakan di dalam blog di dalam ruangan chat dan yahoo messenger bila saya online




BANTU SAYA!!

punya masalah?

FAQ
1.S/K: blog awak ni lambat loading la! jemu saya tunggu
J: jika lambat, pastikan anda guna browser yang paling pantas pada tahun ini,
iaitu Google Chrome, anda boleh dapatinya di sini GOOGLECHROMEFREE

2.S/K: apa la! kitorang dah guna google chrome tu, tapi masih lambat la!
J: jika lambat juga, langgan broadband yang laju, spt Maxis,Celcom atau Digi Broadband.

3.S/K: saya tak dapat tengok video dalam blog awak / susah nak tengok gambar bergerak / animasi tak loading
J: jika terjadi masalah di atas, sila download Adobe Flash Player yang paling latest! anda boleh dapatkan di sini , ADOBEMEMANGHEBAT

4. S/K: saya ada masalah lain, menyusahkan saya surfing blog awak!
J: sila hantar masalah anda ke email saya(rujuk di atas)