Mana Lebih Utama?

Serius,Aku Gelak Nk Pecah Perot, Cikgu Rasa Nk Pecah Kepala

tensen je ek?rilek la




haha, sempena hari guru yang berlangsung esok, aku nk tunjuk kreativiti murid2 yang tensenkan cikgu, tolong la murid2, jgn tensenkan cikgu korang lagi ek? 
cukup2 la bebudak yang jawab soklan periksa cm bangang spt dlm gambar bawah ni ek,
kesian cikgu korang, korang kesian kan? 
hehe, enjoy! '
anyway! selamat hari guru wat cikgu semua termasuk cikgu aku dan cikgu tadika



















kalau kecik sangat pic ni, klik tok besar ek! 
-kredit.dailyfun

2 Responses so far.

  1. hahaha , comel kot . kawan zana lagi la , mase die jawab paper math , die boleh bantai tulis kat situ , "who am i ? i'm spider girl " . tp cg ta mara pn . haha . :D

  2. haha, mungkin cikgu dia dulu penah jawab cmtu gak? haha