Mana Lebih Utama?

Pikir Biar Smart! Haha




salam, pikir biar smart? eh ni da jauh menyimpang dari blog ni, kan bukan kata blog ni adalah blog yang memaparkan kreativiti je? knapa smart pun masuk?

haa... memang la tajuk jauh dari kreativiti, tapi ada sesuatu yang berkait ngan kreativiti sampai aku pun tertarik nk post kat dlm blog aku ni,

kalau aku trus menerjah bagi pic kat korang tanpa susun, tentu korang tak paham kan? haha

sbnarnya, ni pasal kereta smart dari jerman nun jauh di sana tuh., meh aku pahamkan korang dulu ek!
entry kali ni agak panjang, harap korang tak boring la baca entry ni ^^ tq all

SMART - space









dah paham? kete smart ni bagus tok parking mana2 je, sbb jimat ruang dan memudahkan pengguna nya,


SMART - cost









hah, skang korang da paham kan? smart ni gak jimatkan kos wang, rugi tak banya, smpai advertiser pun guna sikit ruang je tok pengiklanan, pengguna lak guna sikit petrol je, hehe



SMART - menyorok






SMART - waktu kecemasan




haha,sampai ke dalam bangunan leh masuk,punya bagos, haha

so kesimpulannya? korang leh wat kesimpulan sendiri, sama ada kreatif atau smart ? haha, pepandai la korang kelaskan sendiri ek

2 Responses so far.

  1. wahh,,menarik btol...
    mgm smart n kreatif laa,,dua2 pon ade tau,,,hehe
    hope malaysia pon dpt kluarkn kereta pintar cmni nnti,,huhuhu,,,
    senang sket nk dpt parking,, :P

  2. walaweyhhh~ hebat la.. betul2 creative thinking~ ^_^