Mana Lebih Utama?

Ni Pasir Je, Jangan Taksub Sangat



assalamualaikum! , haha, kali ni best sket entry ek, pasal pasir, haa da dgr nasihat atas tu, ni pasir je, bkn real, tp memang kreatif btol la dorg ni, nk wat camne kalau kreatif tu sampai ke otak, haha
yg smpai otak lutut tu, kreativiti dia agak hebat sampai leh naik atas. 
ok yer, dari sumber yg aku dapat, pasir ni terjadi cmni lepas semasa ada World CHampionship , tp kat mana , xtahu la plak 
bagi aku, dorang ni memang berbaik la, kreatif gila, aku nk wat replika bukit masa kat pantai tu pun runtuh, haha apatah lagi hasil2 kat bawah ni, memang professional la dorg ni, 
korang leh tgk hasil karya dorang kat bawah ni ,

                                        terpenjara                                       kapal layar? tak kapal besar? mungkin hmm


pokok, real je kan

jongang2

jangan tekan muka dia


kita semua pemenang, tiada pengalah -VinceAF1

amboi...


terkesima tengok langit


kenal tak karekter ni


naga ! 


wah cinderella 

agak2 ni apa ek


binatang pun boleh


                                                                 brapa tan pasir dah ni


the dwarves

                                       
huk aloh

pe jadahnya ni


tengok kat blakang tu, brapa tan pasir


kreatif der















hah? cmne? kreatif gle kan? korg leh try, tp amik masa yg lama la nk jadi pakar cm dorg, haha

-sumber:- epicweird

4 Responses so far.

  1. Wan Sandx says:

    ahhahha x sgka ada muka sandx sekali yek....hehhehe..thanks sbb publish kat sini hehe

  2. mana satu muka sandx?haha