Mana Lebih Utama?

Berhenti!

tanda berhenti di UAE

berhenti!atau stop merupakan satu arahan dari seseorang kepada seseorang yang di tuju,
secara dengan serta merta, si penerima akan memberhentikan aktiviti badannya jika menerima arahan ini dari si penyampai, ceewah, haha, da macam wikipedia lak aku tuliss (perasan)

haha, yg korang baca td, tu adalah arahan kepada seseorang, tapi bagaimana pula dengan masa? korng tentu xleh watkan?te ntu rasa mustahi sangat2 kan? kecualilah masa pertandingan, boleh la korang stop jap,hehe

time freeze\

untuk pengetahuan korang, ada cara untuk berhentikan masa,caranya? haha, mana leh gtaw skang,
kalau korang nk sgt tahu, tgk jela pic kat bawah, hehehe














haha,rupanya berhentikan masa gnakan kamera, haha tentu sganta lahh bleh, apa raa...



selalu, (kpd sesiapa yg ada astro discovery channel) korang tgk menda ni kat rancangan TIME WARP kat DISCOVERY CHANNEL kan? btol x? menipu la kalau korang x penah tgk!

p/s : komen pasal entry ni leh ? hehehe

2 Responses so far.

  1. xpaham sgt..tp pape pun, cantik ah gambar cmtu. nice!

  2. sobona'eh nk cerita pasal stop masa je time snap pic, haha