Mana Lebih Utama?

Hari Itu Sudah Berlalu,..Maher Zain! anda hebat!

salam, pada 26/2 aritu,aku g konsert Maher Zain, sumpah gempak, Maher Zain memang best,
first2 sampai kat perkarangan Stadium Malawati pun, da ramai org, yg berkunjung ke Karnival tu xtaw la nk ckp cmne, yang nk tebus tiket secara online tu, lagi la, smpai konsert start pun ada lagi yg nk tbus,

alang2 aku sampai awal kat Stadium Malawati, aku tgk2 la dulu apa yg dijual,
mcm2 ada , smpai rambang mata aku dibuatnya,

setelah tu, aku trus ke kaunter penebusan tiket, dah selesai, ni la hasil nya ,

cmni la rupa org dpt tiket kan? haha


rasa excited tu ada dah la, pas dpt tiket tu, then , kitorg g makan2 jap, selesai sume, we all going into the stadium, 

skali dpt tmpt hampir ngan stage ha...

dah dpt tmpt cmtu, apa lagi, kamera x lepas tangan langung ni, banyak tangkap pic, 

korang sume leh tgk kat sini 
Pic Maher Zain

yg paling special time maher zain nyanyi satu lagu baru yang dicipta oleh beliau dlm minggu lepas cmtu la kot ,

lawa time cmtu, satu kenangan yg xleh lupa !


cahaya2 sume tu adalah dari handset peminat Maher Zain, cantik kan?

lepas beliau menyanyikan hampir kesemua lagu yang ada di dalam album, beliau tidak kedekut untuk menyanyikan beberapa buah lagu sekali lagi untuk memberi kenangan manis kepada peminat dia,

bagi aku, aku rasa puas hati sangat , Maher Zain telah bagi peminat dia satu kenangan manis dan satu fenomena buat semua org supaya senantiasa menyedari nikmat ALLAH dan segala kesenangan yang tidak putus2 kepada kita, 



wonderful concert Maher Zain! 
tahniah wat anda, Malaysia sentiasa mengalu-alukan anda ke sini di lain kali, 

TERIMA KASIH!^^