Mana Lebih Utama?

Makin Susah nk Blogwalking?

wah, makin susah nk blogwalking?
ya, bagi aku, dulu waktu start berblogging, rasa senang je, skang rasa susah

sebab apa?

meh sini aku crita sebab nya

1- kengkadang org yg berblogwalking tu, xda shoutbox, haha, mungkin mereka nk kita drop jejak kita kat post mereka melalui komen,... mana tahu kan?

2- rasa mcm makin ramai lak tak aktif blogging, mungkin bz ngan keja, skola, maybe ngan family kan? hehe

3- makin banyak lak drop link kat shoutbox, drop link iklan cth :- iklan duit, iklan jana pendapatan, iklan tu, iklan ni, mungkin ada sesetengah blogger da tak banyak dpt duit dari nuffnang, dorg try wat cmtu kan? mana tahu masyuk....

4- mungkin aku salah time wat blogwalking, hehe

so ada sesapa yang setuju ngan sebab2 aku kat atas, komen kat bawah, terima kasih ,

p/s : ayat last skali tu mcm lebih kurang tindakannya ngan no. 1 , tapi blog aku ada shoutbox lagi,hehe

One Response so far.

  1. Yana Mus says:

    Org BZ, Xder ms.. Kdg blokwalking, just tgk n off.. Xsempat pon nk komen2 ker, terjah ker..