Mana Lebih Utama?

Terbaik! Filem Dan Photoshop ye!

salam, wah, kali ni nak bg korang post baru! menda ni orang kreatif lagi wat,
kreatif sgt ke mereka2 ni? hehe
bg aku, mereka2 ni kreatif,, kreatif dan kelakar, bgus tol dorg ni kan, lagi ramai org cm dorg, makin maju negara kita ye tak?

ok lets go to the main point, ni antara hasil2 org yang kejanya xda keja tapi kreatif,
tabik mereka! haa


JACK : sapa kau ni hah? kapten barbosa mana?
SHREK: gua adik ipar Hulk, ada masalah?


''Berundur sebelum aku tembak korang''


NEO: gay punya penjahat!


pakai basikal pun da laju setaraf ngan bike ghost rider kan? sempoi je mamat ni,hehe


berani cari pasal ngan hulk lg? serik kau


mamat singlet ni asal dia mana arh?


jack kena kejar ngan dinasour ye, bkn ngan org asli mcm dlm cter movie tuh


ice age bertemu shrek! cool,haha
da la keldai tu loklak sket,


batman kan kawan spiderman, apa salahnya,


tahu la si spiderman ni gilakan pompuan tu, xyah la ikut balik zaman p'puan tuh


pergh! nyanyi pakai parang!


incik ni sebenarnya sayangkan kucing tau....


'' segelas je lagi! pless"