Mana Lebih Utama?

Duit Syiling Je Bro!

salam,wow, tajuk kat atas mcm menarik je(aku je rasa), duit syiling je, apa yang misteri sangat sampai aku nk wat post pasal duit syiling?


haa...jangan pandang sereng, skang kan kerajaan kita dah mansuhkan 1sen, rm1 syiling, apa lagi,yg berlambak,bertong tong duit syiling 1sen tu korang leh cuba try wat mcm gambar kat bawah,mana tahu kalau korang buat, korang leh paparkan kat muzium,ye tak?
kalau x kat muzium pun, umah sendiri pun jadi la ek!?

















berdasarkan maklumat yang aku dpt, pembuat bahan ni bernama STACEY LEE WEBBER, tabik sama dia, kreatif kot,
beliau menamakan hasil beliau ni, sebagai ''THE CRAFTMAN SERIES'', pembuatannya sangat kemas , dan kalau korang tgk bahagian gergaji tu aku rasa sama taraf ngan gergaji biasa,leh potong kayu

Encik Stacey Lee ni pulak ada Master of Fine Arts degree dari Universiti Wisconsin-Medison,

p/s : oo ada degree rupanya dia ni, org Malaysia camna?

Stacey Lee Webber