Mana Lebih Utama?

Berubah Tema?

salam, memandangkan hari ku makin bz, jadi x sempat wat research tok idea baru yang kreatif tok dimuatkan dalam blog ni, jadi, dzul nk ubah tema blog ini kepada dual-mode, haha, da mcm pc punyer program lak, padahal bukan apa pon, sbnarnya, dual-mode yg diberitahu adalah pasal 2 kategori yang akan dimuatkan dalam blog ni, bkn setakat pasal isu semasa, tapi pasal apa yang berlaku pada diri dzul,


apa sebab ko wat cmni dzul?
-apa sebabnya? ni sume pasal keja,haha, banyak tol menda menarik berlaku, sampai bila teringat, nk gelak balik pun ada

best ke ko wat cmtu dzul?
-tu terpulang pada pembaca la,rasa best ke x best,

ko wat ni tok publisiti atau saja2?
-saje2 je, nk luahkan apa yg aku tensen ke, apa yang aku alami

ko rasa sume pembaca suka apa yang ko wat ni?
-bergantung pada dorg,dorg leh vote kat bahagian voting blog ni,kalau banyak x suke, aku akan wat cm biasa,tapi kalau diorang suka,aku x menghampakan readers

setelah korang da abes baca ni, aku da start wat menda ni, aku rasa pun bnyk perubahan perlu dibuat termasuk layout blog neh, ok thx for all supporters

p/s : blog akan diupdate 2 hari sekali, mulai hari ini ^^

One Response so far.

  1. P0polita says:

    caiyokkk!! hehe =D