Mana Lebih Utama?

Zombie !!! Tolong!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh semua!

kali ni, aku nak tunjuk zombie buatan manusia, (mana ada zombie semulajadi kan? )
heheh, zombie ni pun bukan wujud pon,
asal usul zombie ni pun aku pun kurang tahu,bila wujud zombie ni kan,
lagipun zombie ni satu mitos dan cerita dongeng oleh orang2 barat kat sana nun,
zombie juga popular di waktu halloween,ala takkan halloween ni pun tak tau,sume dah tahu apa tu halloween, budak2 kat barat la paling seronok kot,tapi aku ada amaran sikit pasal Halloween wat umat islam , klik kat bawah untuk lihat fatwa dan hukum sambut halloween,



dan kat sini


balik kepada point kita,
kalu korang tgk kat barat sana nun, zombie make up ni memang mengerikan ,

kalu korang tak berkesempatan tgk dorang punya make up,
aku nak share ngan korang zombie kat barat nun,

kawan2, enjoy yek, jangan sampai ada yang termuntah lak ek!


\
EEW


GELI DEN


TENGKORAK


SERAM


YUCKS!


GELi!


TAK JADI..HAHA


PERGH KOYAK BETUL KE TU., NAMPAK USUS KOT


ARGH!!


OH NO

kredit := laman web latin,

10 Responses so far.

  1. uish sebijik macam real depa make up...dhsyat nie,,mau tau arrr,,,,:)

    AWEK KELATE SEKSI

  2. gilek la... real habes!!

  3. nampak real.. mmg menakutkan..

  4. one2paii says:

    perghh..pening pale lutut gua..gua xleh tgok darahhh..gua keras..tp hati gua lembut gaii..

  5. CiK QiQi says:

    mgelikan..yekkkkkkkkkkk

  6. nurkaloi says:

    eeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiii kawan kaloi uh
    hahahahahahahahaha
    anak anak buah kuuu

    otak otak otak otak
    larikkkkkkk............!!!!!!!!!!! eah lupe renanggggggggg

  7. Perghh! real ouh make up die. hahaha

  8. zaL_cdpx says:

    huiskhhh !!!!!! style glerrrr

  9. jerkkkk... haha, mengerikannn...!