Mana Lebih Utama?

Polis Dan Anda

salam, kali ni nak share ngan korang gelagat pihak berkuasa yang lawak terutama polis...haha

pasti korang cuak kalau tengok polis kan?
yang paling utama skali, nampak polis waktu memandu, roadblock....
haa..waktu tu memang gelabah habis , mana tahu ada wat salah,
tapi yang paling truk ble kita tahu, kita memang ada wat masalah ngan polis seperti road tax tak hidup,langgar lampu merah, bawak laju dan sebagainya.

dan yang paling latest, kepada korang yang memandu laju tu,jangan ingat polis tak leh kejar korang ek! skang polis da ada MITSUBISHI LANCER EVO10, haha
salu kita tengok polis pakai kancil, waja, wira, tapi korang jangan terkejut kalau nanti polis pakai proton inspira yang korang sangka LANCER EVO 10 tuh, tambah2 proton inspira ni sebijik cm LANCER EVO10, tambah lagi dengan cerita2 orang yang ProtonInspira ni lagi better dari LANCER EVO10, haaa...mana tahu top speed lagi hebat kan?

ok balik kepada tajuk, POLIS DAN ANDA, aku akan kongsi ngan korang gelagat polis dan orang awam yang lawak, ntah hapa2 la dorang ni,menda tak logik pun nak wat,gila hapa,yang pasti bukan berlaku kat Malaysia, kalau tak,jatuh standard polis Malaysia kan?

harap korang enjoy ngan gelagat dorang ni ^^

Takkan Budak pun berkira!


malas nak berjalan,begini la jadiknya


tolak, motor aku rosak nih,


anda di kepung! mencuri ikan satu kesalahan!


polis masa depan???


polis ganas ni...


nah ko try carik orang camni,
sanggup ke?


anjing pun terlibat ke??


polis yang gila menari ballet


rebut dia! aset emas!


orang nak menembak! korang menangkap lak!


laju sangat ke keldai tuh??


berhenti, anda terlalju laju, chet!


sain kat sini,...

p/s :- kedit google dan link yang terdapat dlm photo di atas

One Response so far.

  1. alongv6tt says:

    hahha! gambar yg menarik