Mana Lebih Utama?

Percayalah, Ini Hanya Kek!

Salam, kali ni aku nak share ngan korang tentang kreativiti orang lagi, tapi dalam bentuk makanan....

makanan yang dimaksudkan adalah kek, tak tahulah yang buat kek ni ada kedai kek atau saje2 wat kek, tapi memang kreatif, sesuai untuk hari jadi, hari ibu, dan lain2

kalau da kreatif tu, memang apa yang nk dibuat sume possible,
aku salut dorang yang kreatif ni, dorang tak mudah berputus asa untuk capai sesuatu benda
terutama benda yang menguntungkan diri dorang sendiri,
jadi mari kita sama2 usaha gak ek!


ini merupakan hasil dari kreativiti dorang dalam pembuatan kek,
memang real+cantik = best!


KEK PEPSI


KEK BEG


KEK BANDAR


KEK KALA JENGKING


KEK DRUM SNARE


KEK DAPUR RUMAH


KEK ROULETTE


KEK DUIT


KEK TEST MATA


KEK KEDAI


KEK MICROSOFT SPIDER


KEK MUSAFIR


KEK HARIMAU BINTANG


KEK IKAN DAN BEER (TAPI TAK RASA MACAM TU PUN)


KEK MESIN JAHIT SINGER


KEK CENDAWAN GERGASI


KEK ROTI SAPU JEM


KEK SIPUT?


KEK APA NI?


KEK BALANG


KEK SONG PLAYER (ZAMAN DOLU-DOLU)



KEK SPAGHETTI


KEK SIJIL KOMUNIS


KEK KIRA DUIT


KEK TELOR ( TAK RASA MACAM TELOR)


KEK LAPTOP/NOTEBOOK


KEK BUKU ( SAPA NAK INGAT PASAL OTAK DAN TENGKORAK MANUSIA, MAKAN NI)



KEK ARAK


KEK PETI DUIT


KEK APA NI ?


KEK JAMBATAN





P/S : AKU NAK SATU! sapa leh watkan?

8 Responses so far.

  1. kek betol ker tuh?? hehe

  2. YAT says:

    kek pelik2 kembang plak tekak nk mkn. hehe

  3. memang aku suka tgk benda kreatif nie...ari tue ade festival coklat,,,,damn aku rasa mcm nak makan je

  4. sangat kreatif! amazing!

  5. ashraf says:

    wah.gila smart ok.aku paling suke yg air tin tu :)

    p/s latest entri krayonjingga:
    Serangan Gay
    Sejarah Zip YKK
    Awek HOTSTAF!!!

  6. mumumeow says:

    laptop pun bley jdi kek...

  7. bLog atiE says:

    wow.. best2..
    lawa2 sume kek ni...
    mmg berbakat betul org yg buatnye...