Mana Lebih Utama?

Kasut Tumit Tinggi (Perempuan mesti baca)

salam,kali ni aku nak tunjuk kat korang pasal kasut tumit tinggi, haa...sah2 girl2 memang suka kasut tumit tinggi,

kasut tumit tinggi mula laris di waktu2 perayaan, kasut tumit tinggi ni menyebabkan tinggi seseorang berubah,
tapi korang terfikir tak kat luar negara ada kasut tumit tinggi yang lagi tinggi, malah lagi dasyat style kasut tu,

ada la!
kasut dorang ni terlampau kreatif, sampai kasut tumit tinggi ni leh jadi sbgai alat mempertahankan diri.
tak percaya?

mehh kita tengok gambar di bawah ni sama2 ek!




lawa tak kasut ni?


kasut guna teknologi


sapa berani cari pasal ngan pemilik kasut ni?


sesuai yang suka buah buahan


yang suke melastik burung tu,leh pakai la


kasut tumit tinggi paling simple kot


kasut tumit tinggi yang simple gak


kasut tumit tinggi yang simple dan kreatif


hebat, dan kreatif


kasut tumit tinggi ''scooby-doo''


ada brani cari pasal?


p/s : google

11 Responses so far.

  1. singgah~~baguih tui nie..pompuan suka la noo~~~

    Kisah Akak Tudung Seksi

  2. cik BB says:

    x semue k,,
    i didnt like it..
    manyakitkan kaki jek..

  3. Echewah .. hebat. tapi saya tak berani pakai. Hehe ..

  4. kasut2 yang menyeramkan..
    haha..
    + x bgus sna nye kai kasut tumit ni..
    ley effect tulang blakang in future..

  5. saya suka kasut yg lastik tu..

  6. kalau mcm nie la kasut tumit confirm bengkok tulang belakang...

    tp kreatip gak!! hehehe

  7. takutnye tgok kasut ni........siap tajam2 lagi,tibe2 la tjatuh ats tuan sndri cmane??
    ha sape nk jwb...hahah

  8. uiks...macam2..takut pulak tengok..hehehe

  9. dynda_zaa says:

    eii mcm seram jer.. mcm ni xpakai high hill pun takpe hihi

  10. dynda_zaa says:

    eii mcm seram jer.. mcm ni xpakai high hill pun takpe hihi

  11. dynda_zaa says:

    eii mcm seram jer.. mcm ni xpakai high hill pun takpe hihi