Mana Lebih Utama?

Hikayat DzuL ditutup !



salam, berita gempar! blog ni nak ditutup?
jangan salah sangka!
ditutup sebab ada alasan,
sbgai pelajar SPM , memang da jadi tanggungjawab nak stadi memanjang di saat2 akhir nih,hehe
tengok apa yang terlepas pandang sepanjang tahun ni kan?

ok, blog ni akan stop dari sebarang aktiviti blogwalking, posting entry, promoting, dan lain2 untuk menarik minat korang masuk ke blog ni di masa depan,

tapi, aku bercuti selama sebulan je, insya allah pada 20/12/10 aku akan kembali dengan entry2 yang bernas serta gempak ,

ucapan terima kasih banyak2 kepada supporters blog Hikayat DzuL, pembaca setia blog ni, serta visitor yang selalu singgah tok blog walking di sini,
tapi, sistem vote/poll tetap berjalan, vote la ek ! pastu banner pun tetap berjalan.bantu2 la aku mengembangkan perkenalan blog ini di mata orang lain ! thx semua!

akhir sekali doakan agar saya ni dapat keputusan cemerlang dalam SPM apabila dapat result tahun depan,
last wish, drop komen korang ek bila baca entry ni ek !
aku bukan seorang yang reti blogging ni,baru je start , rasa menyesal gak sbb baru knal blog, aku tengok orang blogging dulu, wat dono je, sbb kepala asyik main game je kan?
skang bila da kenal blog, memang cintan abes la, haha
tapi apa leh wat kena la korban tok kejar cita2 di masa hadapan kan?
baru cerah kat depan tu, nampak clear je jalannya kan?

so, 2010 pun dah nak berakhir, kita akan bertemu 2011 pula!

terima kasih banyak2 kepada semua sekali lagi,
di bawah, saya wat kesimpulan dari tujuan saya tutup blog ini buat sementara

tujuan
1. study / fokus SPM 2010
2. laptop ni dah anti ngan aku
3. menghadap buku je

tempoh tutup
1. start esok, 9/11/10 hingga 19/12/10

ucapan
1. doakan aku agak aku dapat keputusan cemerlang dalam SPM 2010
2. terima kasih banyak2 kepada semua yang terlibat, yang tidak terlibat, yang mendoakan, yang menyokong serta tidak menyokong, sama2 la kita maju tok masa hadapan ek!


p/s : laptop : dah2 pegi blajar jangan sentuh aku,
dzul : ala jap ar...last entry,
laptop : ok last chance kat ko
dzul : (tulis2 dah siap),bukak nuffnang dan laman web sosial
laptop : haa ! ko nak watpe! oo kurang ajar amik kesempatan ek
dzul : ala2, sekejap!
laptop : windows is logging off, windows is shut down
dzul : @#$%^&*!!!


6 Responses so far.

  1. Latifah says:

    owhhh baru 17 thn dah start berblog.

    emmm all the best and good luck for your SPM 2010.

    Semoga Allah lapangkan hati dan tenangkan jiwa + fikiran serta memberi ilham yang baik dalam menjawab soalan exam. Aminnn.

    maannajah bittaufiq (^_^)

  2. gud luck ye dik..stadi betul2 spm ni...for your future ok..
    "blog saya yg comot""

  3. Jinx says:

    Slmat belajar dik yer..
    smpi jumpa di masa depan...

  4. ARIFFDA says:

    good luck 4 yr SPM 2010 :)

  5. semoga berjaya dalam peperiksaan SPM.