Mana Lebih Utama?

Henset Masa Depan? Future Handphone

salam,wah kali ni post agak gempak sikit ek!

henset masa depan,,agak-agak korang terpikir apa dia ek?
sebuah henset yang tak nampak? henset yang kecik?
imaginasi korang, xdpt aku pikirkan gak, aha

tapi kawan2 , Windows sudah keluarkan handphone concept , memang tepat dengan ciri2 masa hadapan nanti. nak tengok? boleh2, tapi info sikit pasal phone ni


INFO WINDOWS MOBILE PHONE TRANSPARENT
-housing dia telus,
-cermin dia akan bertukar mengikut cuaca
-jika wujud phone ni., phone ini akan jadi phone paling canggih
-dikeluarkan oleh Windows Corporation


mempersilakan....




WINDOWS MOBILE TRANSPARENT

Hari cerah

hari hujan

hari bersalji
mod memanggil

mod hantar mesej

dan akhir sekali, teknologi paling canggih,



pergh! gempak kan? apa pendapat korang tentang henset ni? best kan? teknologi skang, shake2 , pastu trus play music (sony ericsson), tapi windows mobile nk wat teknologi tiup je,
xpe,mari kita tunggu masa depan tu sama2 ok?