Mana Lebih Utama?

Da Abis Idea Ye Bang?

Salam, untuk post terdahulu, aku pernah tunjukkan korang korang pasal kreativiti dorang dalam membuat menara , dalam membuat muka orang lain , dalam lukisan 3D , malah lukisan secara spontan,


*klik untuk lihat kreativiti diorang dekat text yang berwarna ,

kalau dengan entry terdahulu , aku wat korang kagum dengan kreativiti dorang, kali ni aku masukkan entry pasal kreativiti dorang yang tak menjadi, malah lagi buruk, walaupun kreativiti dorang kali ni buruk, tapi, dorang tetap berusaha untuk mencipta sesuatu yang diterima oleh orang ramai...

haa...macam ni la semangat yang kita perlukan, baru negara terkenal kan2?
terutama orang melayu, minda yang kreatif dapat hasilkan produk yang positif...wah2 bermadah lak aku..hehe

anyway, sila enjoy tengok dorang punya ''terlebih kreatif'' ni,
tapi nasihat saya, buang yang keruh ambil yang jernih


korang rasa ni apa?



nak wat raksasa, tapi bagi aku tak menjadi



apa maksud dorang wat cmni?

muka kat belakang?



apa motif dorang?




motif? tak paham la




mungkin dorang ada show kot pasni, tapi boleh la,


p/s: bagi korang? apa motif kreatif dorang ni? aku sendiri pun tak paham

One Response so far.

  1. d_LA says:

    mcm2 to dorang ni..tp mmg gigih giler la..