Mana Lebih Utama?

Wah! percubaan menjadi!

salam, kali ni aku nak perkenalkan buttonbeats!

button beats ni adalah virtual piano dan beat yang digunakan dalam agu, bagi sesapa yang nk wat lagu rentak beat dan r&b leh la try menda ni, tapi yang bestnye, korang leh wat cover lagu artis len berdasarkan note yg dia bagi, nak try?

nah try la kat cni, best kot, aku try gak wat lagu, tapi lagu maher zain- the chosen one,hehe

p/s : nk wat lagu canon lak ar...

2 Responses so far.

  1. elmaranji says:

    wat lagu canon pakai buttonbeat? kalu aku parchabel, mesti aku marah, tak rock aaaa bro

  2. haha. mana tahu, menjadi ke bang? ^^