Mana Lebih Utama?

Tahniah Wat Maher Zain!

haha, asyik2 maher zain,pasti korang ckp cmtu,kawan aku kat skolah dah muak ngan aku asyik nyanyi lagu maher zain je,haha...

tok pengetahuan korang,aku minat lagu dia ni, ^^

tahniah wat maher zain yang berjaya diminati oleh 1 juta orang di dunia ni di FACEBOOK,
haa amek ko, 1 juta beb, bukan 1 ribu atau 10 ribu,

oleh itu, Awakening Records telah beri pengiktirafan kat Maher Zain di laman FACEBOOK nye,

itu tak menjadi sesuatu yang pelik la sebab banyak lagu dia memang best dan mengingatkan kita tentang Allah S.W.T. Tahniah wat Maher Zain, semoga perjuangan anda diberkati oleh Allah S.W.T. Insya -Allah


korang leh tengok kat sini

8 Responses so far.

  1. titirara says:

    maher zain mmg hebat ! :)

  2. xpe2..wat mnyak2 sal maher zain pon xpe...suka MZ sgt2...moga perjuangan die dirahmati Allah:)

  3. sakura says:

    sangat sangat sangat minat dan suka lagu2 dia..moga2 perjuangan dia dlm dunia seni diberkati.. =)

  4. salam...saya pun salah sorang peminat dia...lagu2 die, meletup2 sekarang...

  5. lagu dia sedap2 belaka. seri cuma dapat 3 album dalam bentuk mp3 tu pon sedut dari internet.

  6. minat pada lagu di ek,bukan pada wajahnya ^^

  7. zahier says:

    i love maher zain! :)

    http://mohdzahier.blogspot.com/2010/08/maher-zain-is-not-revert.html