Mana Lebih Utama?

Sistem Vote/Poll Da Start!

Kepada semua yang membaca blog aku, aku ucapkan terima kasi banyak2 tapi kalu korang rasa ada menda x kena,xpuas hati,sila ke kolum bantuan untuk report kat aku


berdasarkan tajuk besar kat atas, aku nk ajak pembaca2 vote di tempat yang disediakan,

bkn apa, melalui sistem voting ni aku dpt tahu tahap kepuasan korang ble masuk Hikayat Dzul ni,
minta kerjasama korang untuk vote ek! poll ni ada kat bawah twitter link tuh, setakat ni, hanya sorang je yang vote, thx wat dia!

lagi satu,komen2 xda ke? hehe , ye la nampak sunyi je blog aku ni,ble komen xda,aku tgk blog orang lain., meriah gila!

p/s : sambutan x menggalakkan ke?