Mana Lebih Utama?

Senjata Makan Tuan

fuhh, haa dari tajuk pun da mcam unsur 18SG je kan? haha,xda la , korang jangan risau ,aku xkn masukkan unsur 18 SG dlm blog aku, sbb aku sendiri pun seram nak tgk, tapi yang fevret menda2 seram ni, leh ke blog amazing gila , dia memang menyajikan menda2 18SG ni,

kita balik kepada objektif aku post tajuk arini,

tajuk post arini adalah berkaitan dengan kecanggihan graphic arini,

memang best la jalan citer dia, haha ,

klik kat sini kalau nak tengok , SENJATA MAKAN TUAN

p/s :da tengok blom lukisan ancam orang? kalu belom tengok, nanti aku post akan datang