Mana Lebih Utama?

Saat saat akhir sebelum.....

salam, ya kali ni post kedua tok arini ^^ arini punya post sume ada gambar, haha

berdasarkan tajuk aku ''saat saat akhir sebelum...'' tu adalah bertujuan untuk korang nilai sendiri apa yang terjadi selepas kejadian dalam gambar. gambar gambar yang aku sediakan kali ni tak berunsur 18sx,18sg atau 18pl,

ok mari kita lihat gambar2 nya, boleh gelak, boleh sedih, boleh seram sekali bila tgk gambar ni,

aku bertaubat sekarang, aku taubat! , aku taubaaatt!!


0.0000014 saat lagi kamera akan.... tapi knapa pokok tu warna oren ngan biru??!!!


berangan sangat nak jadi superman


ni la jadiknyer bila jumpa trek basikal


ko berat sangat, takleh tarik!!


ni sorang lagi superman


akibat amik permainan anjing


kucing tu tengah jampi la!


pasni hilang la aiskrim dia


yang belakang tu nak rasa muntah dia


aku adalah ninja alaf baru!


sure pasni bola tu akan hancuzz


brani atok ambik PSP saya!


flashman la! lagi laju dari moto 250cc


balik cuci sendiri baju ko!


gelojoh sangat nak jadi juara haa


ko dah manusia tu manusia je la!


nasihat wat syarikat motor,kalu nak amik pelumba professional,jangan amik yang suke main bowling


akibat tak bangun solat subuh


aramak!!!

kredit, google dan perfect time pics