Mana Lebih Utama?

Persamaan? Betul Ke? Minta Pendapat

salam., kali ni nk mintak pendapat korang pasal satu poster tok mini siri Ponti Anak Remaja bagi yang tak tahu Ponti Anak Remaja tu apa,meh aku perkenalkan sikit,


1. Ponti Anak Remaja merupakan sebuah drama kat astro, tapi skang da buat mini siri
2. Ponti Anak Remaja ni dilakonkan oleh Liyana Jasmay


, aku pun boleh gak la layan citer Ponti Anak Remaja ni, kali ni nak mintak korang satu pendapat pasal poster Ponti Anak Remaja, ada persamaan ke x?
aku terkejut gak sbab aku nampak mcm ada persamaannya bile promo ni muncul kat Akhbar METRO
post kali ni nak mintak pendapat sahaja,dan bukan bertujuan untuk mendakwa atau menuduh sesiapa meniru spt kes2 lain.
so, lets go to the main point, korang tgk la, ada persamaan ke x, bagi aku mcm ada persamaan mcm sesebuah filem yang glamer kat panggung wayang yang di adaptasi dari sebuah novel,

sila beri pandangan korang dan persamaan yang korang nampak. ^^


PontiAnak Remaja


TWILIGHT

haha, apa2 pun tahniah wat pengarah dan penerbit kerana berjaya menarik minat tgk citer ni!

One Response so far.

  1. titirara says:

    ade la jugak persamaan nye . tapi tira tak layan cite ni . huihihi