Mana Lebih Utama?

Khas Buat Peminat MAHER ZAIN! ^^

yaw, kali ni nk bercerita pasal maher zain, berita baik wat peminat dia,

korang yang blom join je la,yang dah join, terima kasih banyak2 (maher zain yang ckp),

kepada peminat maher zain, join la Fan Club dia kat facebook,

ni link nye


puas hati aku ble join Fan Club Maher Zain, apa yg xdapat saksikan,dapat tgk melalui photo, hehe

p/s : aku bukan minat Maher Zain je, Mesut Kurtis ngan Sami Yusuf skali!