Mana Lebih Utama?

Kenalkah Kamu?

Salam, ok pembaca sekalian. saya nk ucapkan terima kasih banyak2 kepada semua yang masih baca blog saya yang x seberapa ni,lagipun update pun jenjarang, haha ok kali ni aku nk perkenalkan kategori baru dalam content blog aku,iaitu Kenalkah Kamu?

KENALKAH KAMU?

kategori ini akan menyiarkan biodata-biodata artis yang korang minat, sama ada yang diketahui atau belum diketahui,
ala macam kat history channel tu. tp skang kat astro ada satu channel yang khas untuk biodata orang2 terkenal yang kita x tahu

ok la cukup stakat ni je aku kenalkan korang ngan segmen baru ni. akan datang, aku akan perkenalkan korang ngan seorang yang kita anggap hero !

iaitu Datuk Lee Chong Wei, insya allah k,Salam