Mana Lebih Utama?

Itik Jadi Angsa?

salam, woaa kali ni aku nak paparkan pasal kesan make up!tapi make up trick ni dibuat kat negara China, tapi aku percaya artis korea dan jepun yang korang nampak cute tu pun aku rasa wat trick camni, kalu tak percaya terserah la,tapi aku tetap tak minat artis korea ok ! dari kekiutan dorang kat tv pun wat aku tak percaya ,


berdasarkan tajuk di atas, aku nak tanya korang dulu ek!

lawa tak dia ni?

(tak lawa kot! ) - monolog korang

dengan muka cmtu,mata sepet, macam baru bangun tido, mesti korang pun ckp tak lawa,
haha aku pun sama, tapi jangan terkejut ngan transformation dia ni,
boleh la disamakan dengan anak itik jadi angsa...hee

nk tahu dia cantik camne! aku leh tunjuk, tapi sbgai iktibar kat p'puan luar sana ek ! jangan pikat laki berdasarkan make up korang, nanti korang da xpakai make up, mahu laki tu lari beb ! btol tak betol laki2 sekalian? aha

baiklah, kita terus ke motif aku wat post ni
lawa la dia bila last stage( >.< )


1st Stage
-ala dah tak lawa tu tetap tak lawa, tak da guna mekap pon
2nd Stage
-pakai la apa pun,tetap sama je
3rd Stage
-macam kucing dah, aku cakap xlawa tu dengar je la!
4th Stage
-aik putih lak dia ni,mana parut2 tadi?
5th Stage
-licin kot muka dia, dia wat apa? pembedahan ke?
6th Stage
-woi! muka aku ada parut, leh ajar camne hilangkan parut?
-tadi ada parut! ajaib!
7th Stage
-haha,tetap tak lawa, mata sepet,huahuahua ( gelak jahat)
8th Stage
-sepet gak, tak lawa la!
9th Stage
-biasa je , lantak ko la, aku tetap tak ubah pendirian aku!
10th Stage
-haha,gabaknyer , water colour ke cik kak?
11th Stage
-tak lawa la! aku tetap xsuke
12th Stage

-eh,nampak cute pulak, sikit je la!
13th Stage
-jangan terkepit kelopak mata dah la, !
14th Stage
-uiks! (terkedu) ,apahal kiut sangat amoi ni
15th Stage
-ehem, boleh tahan lak
16th Stage
-kiut gila !
17th Stage
-walao! superb kiut!
18th Stage
- siot! kiut + lawa+ cantik = famous


jadi kawan2 pandai2 la pilih pasangan ek! hehe,suh pasangan korang yg p'puan tu xyah make up, baru le tengok keasliannya yang sebenar,

kedit :-( sumber best )

2 Responses so far.

  1. wah,lbih2 plak dia kt last stage.,backhand kn bru tau.,haha