Mana Lebih Utama?

Game Di YouTube?

haha...kali ini, aku nk cerita pasal game kat youtube, aa korang pun terpikir, ada game ke kat youtube?

ala,yg aku nk cter ni bkn gempak pun gamenyer, sambil nk tggu video tu loading sepenuhnya je tujuan wat game tu, haha

game tu adalah SNAKE, xkn x tahu? alah yang ada kat dlm henset NOKIA 3310 tu, hehe,

x caye? ni pic nyer




caranya? senang je, memula, masa korg bukak video tu, waktu ada bulat,yg memberi tanda ngah loading, korang klik kat video tu, then, tekan arrow,xkesa la atas ke, bawah ke, kiri, ataupun kanan, pastu enjoy the game

p/s : ehem pak cik youtube, game space impact ada x? hehehe