Mana Lebih Utama?

Amaran Buat Virus \

Salam Sekalian!


dari tajuk atas, korang pasti tertanya2,virus mana?
virus yang di maksudkan di atas tu adalah virus yang serang pc korang selalu,virus selalu serang pc korang kan, jadi kengkadang tensen gak cne nk bunuh virus ni,

kali ni, aku akan tunjukkan top 10 antivirus terbaik punya!
ni adalah senarainya dari website toptenreviews

3. Webroot Antivirus
7. G DATA Antivirus

tapi, ni top 10 kalu korang beli yang premium atau yang full guard punye,

kalu korang nk tgk antivirus terbaik untuk antivirus free,
ni adalah senarainya


ye! itulah senarainya, pasti ada dlm senarai di atas sama ada free atau berbayar, ada yang korang xkenal dlm bidang antivirus ni, contoh spt, A-Squared, aku pun xtahu antivirus ni baru muncul atau memang tak femes.

kalu korang nk tahu biodata setiap antivirus yang aku senaraikan, klik je nama antivirus tu,
tapi pastikan korang ada English yang ok, ^^

p/s :sekarang pakai Avira AntiVirus Premium Security Suite, Puas Hati Beb!