Mana Lebih Utama?

FIXIE BIKES?

hah....hampir satu band Last Hope minat basikal nih, aku x tahu la apa yang menariknya pasal basikal ni, nampak rangka je masa first time see

ble kaji punya kaji, baru dapat tahu, fixie ni ada kelebihan dari segi seni....

1. ringkas
2. bergaya
3. kemas

hah tu je leh aku senarai, kalu yang kipas-susah-mati punya fixie bike,dorg leh bagi 100 sebab kelebihan dan kehebatan fixie bikes ni...

kalu korang tgk, fixie bikes ni asasnya x jauh designnya cm style beskal zaman jepun dulu, haha
cume yang bezanya, ada seni dalam fixie ni...

ni la gambar2 fixie bikes yg menjadi pujaan kipas-susah-mati fixie bikes...




yang warna oren tu lawa kot....biru tu pun lawa, senang citer dua2 lawa la!!!

p/s : alip da siap wat fixie ni, haha, isfan blom lagi, fazlor tgh cat, AKMAL merembat body!

One Response so far.

  1. hahah , skrg suma dah ada