Mana Lebih Utama?

Game Naruto Khas Untuk Peminat Naruto Sahaja!

Baru2 ni aku cuba layan game ni.....game ni bukan game online MMORPG yang korang suka tuh siap ada graphic yang lawa dan skill gempak2


tapi ni RPG je...game strategy...
game ni menarik minat aku coz taktik ninja dan kemahiran akal untuk kalahkan lawan...
game ni juga menyertakan misi untuk mendapatkan orang baru.....!
misi shipuuden juga terdapat dalam game ni....

korang boleh tengok kandungannya kalu korang x paham apa menda aku ckp
ni review dari situ...
character paling aku gemari dan susah nak dapat

Four Tail Kyuubi Naruto (S)

Naruto(s), after giving into his rage and manifesting a fourth tail ceases to be himself. In this state Naruto(s) becomes a mindless being of rage and destruction but the price is his own life.
Requirement to unlock: Mission: What Lies Beneath
Skill:

Four Tails Transformation

Naruto gains 15 points of damage reduction and 30 points of destructible defense. He takes 8 affliction damage each turn.* He ignores heals and stuns. Narutocan use his other skills while this skill is in use. This skill may be used once and is permanent.
Cooldown: None
Chakra required:
Classes: Chakra, Instant, Unique, Affliction*
Skill:

Shockwave Smash

Four Tail Kyuubi Naruto (S) smashes the ground before him creating a huge shockwave. All enemies take 20 damage. This skill may only be used during Four Tails Transformation.
Cooldown: None
Chakra required:
Classes: Chakra, Instant, Ranged, Unique
Skill:

Compressed Chakra Blast

Four Tail Kyuubi Naruto (S) gathers an immense amount of chakra and fires it at one enemy who takes 50 piercing damage. This skill may only be used during Four Tails Transformation.
Cooldown: 2
Chakra required:
Classes: Chakra, Instant, Ranged, Unique
Skill:

Skin of Chakra

This skill makes Four Tail Kyuubi Naruto (S) invulnerable for 1 turn. This skill may only be used during Four Tails Transformation.
Cooldown: 4
Chakra required:












ni website nyer kalu korang berminat