Mana Lebih Utama?

Al-Fatihah Buat Admin Blog TELOR DIBASUH

assalamualaikum,
sebenar benarnya, aku baru tahu admin telor dibasuh baru sahaja meninggalkan kita, dari blog mizz apple,

tak sangka dan sedih, tapi ni adalah perancangan-NYA
kita sebagai manusia tidak mampu mengubah kehendakNYA

sebagai peminat blog TELORDIBASUH, aku terasa kehilangan atas pemergian beliau (Abdul Hakim Bin Mohd Kamal) kerana aku peminat tegar blog tu,
setiap hari mesti aku akan bukak blog tu,
sbb memberi aku kegembiraan bila bukak internet

AL-FATIHAH sahaja aku mampu beri kepadanya,

Pen Oh Pen, Ko Pun Terbabit?




salam,wah2 pen pulak kali ni? apa agaknya pasal pen nih? ha..jgn pandang rendah terhadap pen, dengan pen, kita boleh ubah dunia, kita leh ubah persepsi orang,
memang benarlah kata pepatah, ''mata pena lebih tajam dari mata pedang'', 

haha, walaupun pepatah tersebut x sebut pen, tapi pen tergolong dalam kelas PENA, hehe

tok student, pen amat kerap digunakan, 
sampai beli banyak kali pen kerana abes dakwat, pentingnya pen dalam mencatit segala ilmu dan sejarah dunia kita ni, 
tapi time aku sekolah dulu, aku beli pen banyak kali gak, tapi bukan sebab abes dakwat, tapi tak sampai seminggu beli pen baru, dah hilang, haha, memang jenis tak pandai jaga harta, cume skang pen yang kekal bersama ngan aku, adalah pen kilometrico hitam, haha, da berkulat pen tuh, aku jaga benar pen satu tuh,haha

ok , cerita mengarut dah abes, meh kita tengok kreativiti manusia dalam mereka pen yang berevolusi dan berteknologi dari zaman berzaman 










penah tengok pen ni? ni pen evolusi, penah kan tgk cerita zaman dulu2, cmne org dulu2 menulis pakai bulu burung, haha




ni pun pen evolusi,aku tak pasti sama ada pen ni berbentuk ulat atau buah,korang rasa cmne?




erm... yummy, nampak sedap kan? ha, ni bukan tok makan, korang makan gak tercocok korang punya kerongkong, agak2 la walau terliur sekalipun,haha




nk makan pun seram apatah lagi pegang kan? haha




ni pen teknologi, masa dulu penah femes kat bebudak sekolah, yang kononnya ni 'pen magic', haha




ni pen teknologi, time nk menulis ada lampu yang tolong terangkan apa yg kita tulis, sesuai menulis di waktu malam / tempat gelap 



ni pen best! pen teknologi gak, dari iklan tu pun korang da tahu kelebihannya, tok sesapa yang kerap hilang pen, beli pen ni, kompom tak hilang




ni pen teknologi gak, korang tengok kat tmpt cm tayar tuh, ni cm pen biasa gak cuma design je lebih, haha, mana tahu korang ada pendapat yg berbeza tentang fungsi pen yg ni? komen kat bawah! 




p/s : dah tengok? puas? pendapat anda? komen di bawah, TQ

Hurm...Gambar Rawak Je



salam, ha... hari ni, entry spesel sket, gambar rawak,
gambar ni berkaitan semua, genius, kreatif, lawak, gila, dan lain2 la, 
enjoy lah kengkawan semua 


gempak la yg ni,haha

pro sangat


illusi semata-mata










hebat





ni bangang





polis kanada cmni la ek


alamak! lari


transformers! 




balik rumah la kau

kucing menang 

encik, nampak kawan sy tak?